Smartlog v3 » Susanne » Eftertanke
Opret egen blog | Næste blog »

Susanne

-seduce my brain, and get the rest for free!

Eftertanke

16. Mar 2008 12:07, Susses hule

Tiden går stille og roligt. Jeg har det godt. Underligt nok. Er begyndt på jobbet igen - første dag var kaos - dels på grund af arbejdsopgaver, dels fordi det bare blev SÅ synligt for mig, hvor ikke-fokuseret jeg har været siden september. Jeg trænger til at fokusere ind i jobbet igen. Heldigvis var det kun første dag - torsdag-fredag og de 3 arbejdsdage i næste uge har jeg for mig selv i fred og ro.

Kollegerne er - og har været - fantastiske. Ægte medlevende og medfølende hele vejen - også nu her bagefter. Men det er også med til at rippe op i det hele hver gang en ny spørger til det - det skal jeg bare igennem. Måske er det for tidligt, jeg er startet - alle siger, at "bare vent, der kommer pludselig en voldsom reaktion". Det tror jeg faktisk ikke.

Men de stille tanker og savnet er begyndt. Det lille prik i øjet, når en tåre trænger sig på på de mest uventede tidspunkter. Idag har jeg pottet 3 små stiklinger, min mor har lavet til mig, og som jeg snuppede fra hendes køkkenvindue i tirsdags, da min søster og jeg var hjemme og kigge på de 2 første bunker, hendes mand havde samlet til os. Jeg er ekspert i at slå potteplanter ihjel - der er vistnok noget om at de skal have vand? - men de her 3 vil jeg forsøge at få til at holde lidt længere end normalt.

Sidste weekend fyldte jeg med socialt samvær med gode veninder - den her weekend har jeg brug for fred og ro med mig selv. Jeg er stadig træt som et helt alderdomshjem - kan sove hele tiden..... og jeg synes alting tager mig dobbelt så lang tid som det plejer. Men det får det så lov til - jeg har ikke travlt.

Det har været 2 år med den ene "krise" efter den anden - mislykket jobskift, nyt job, endelig "skilsmisse", min nieces kræftsygdom, min fars kones død, og til sidst min mors sygdom og død - altsammen indenfor de sidste 24 måneder. Nu vil jeg meget gerne have 24 måneder uden den store dramatik, tak! ;-)

 

Kommentarer

 1. Fr. Møller
  16. Mar 2008 23:54
  1

  Da min mormor døde, passede jeg hende hjemme det sidste stykke tid. Jeg følte mig meget afklaret, da det var slut. Men måtte erkende, at den der "voldsomme reaktion", jeg heller ikke havde forventet, faktisk kom tre-fire måneder efter hendes død.

  Håber det bedste for dig, Sus.

 2. susanne
  17. Mar 2008 17:01
  2

  Tak skal du ha. Jeg er klar over, at det kan ramme mig i nakken lige pludselig, mens jeg mindst venter det. Men så tager jeg også det med.... Det skal jo gennemleves.

 3. burberry outlet
  10. Jul 2012 10:56
  3

  single spark can start a prairie fire, the potential, quickly captured inside and outside the circle of people's heart

Tags

Arkiv

Relaterede