Smartlog v3 » Susanne » Forberedelse
Opret egen blog | Næste blog »

Susanne

-seduce my brain, and get the rest for free!

Forberedelse

20. Apr 2008 14:11, Susses hule

Årets tur til Skagen nærmer sig. Den var lagt strategisk efter pinse, fordi det passede med, at min mors behandlinger ville være overstået, og jeg tænkte, at jeg så nok kunne trænge til lidt luftforandring! Det kom jo så til at holde stik - men på en lidt anden måde end planlagt.

Så turen iår kommer til at stå i følelsernes og eftertankens tegn. Der er nogle ting jeg skal have taget stilling til - og nogle følelser jeg skal have givet mig selv lov til at gennemleve. Det lader sig svært gøre herhjemme, hvor hverdagen har det med at fylde det meste.

Jeg er træt som et alderdomshjem for det meste - ihvertfald de dage, jeg har været på arbejde. Ikke fordi det egentlig er specielt hårdt og trættende, men det tærer på mine kræfter at skulle forholde mig til job og mennesker. Jeg trænger til at være i fred! Jeg trænger til ikke at have pligter, til at ingen har forventninger til mig. Jeg trænger til at sætte mig i et hjørne under min dyne og tænke, føle og mindes, til jeg får min energi tilbage. Men jeg er pligtopfyldende og opdraget til, at man passer sit arbejde - så det gør jeg. Derfor glæder jeg mig som jeg aldrig har glædet mig før, til at sætte mig i toget nordpå - og selvom det kun bliver 5 dage denne gang, så er jeg sikker på, de giver mig bare en smule af den ro, jeg trænger til.

Hvad der skal ske bagefter ved jeg ikke. Ikke andet, end at der skal ske NOGET. Situationen som den er i øjeblikket, er uholdbar og skriger på forandring. Men som en klog bekendt engang sagde: "man kan ikke rydde op i alle skufferne på een gang" - så det bliver eet skridt ad gangen.

Foreløbig vil jeg se at få bestilt tog-billetten ;-)

Kommentarer

 1. beats by dre outlet
  29. Jun 2012 08:16
  1

  Tiedän, että minun pitäisi purkaa ajatukseni tästä asiasta, mutta vielä en ole valmis

 2. burberry outlet
  10. Jul 2012 10:55
  2

  single spark can start a prairie fire, the potential, quickly captured inside and outside the circle of people's heart

 3. Beats By Dre Cheap
  7. Dec 2012 07:41
  3

  biochimique de F heredite. Felix Le Dantec. Rev. Ph., XXIV, 5, pp. 457-494The aim of this paper is to show of what extreme precision the biochemical explanation of heredity is susceptible, and

Tags

Arkiv

Relaterede