Smartlog v3 » Susanne » Forskel
Opret egen blog | Næste blog »

Susanne

-seduce my brain, and get the rest for free!

Forskel

28. Nov 2007 19:37, Susses hule

Min arbejdsplads er igang med store omvæltninger - omstruktureringer og fysisk flytning i et stort kaos. Der kan siges meget for og imod begge dele - men langt hen ad vejen har vi faktisk haft indflydelse på egen placering på både den ene og den anden måde.

En af mine kolleger har åbenlyst valgt forkert - det glade menneske er langsomt blevet indelukket og trist at se og høre på. Det er sådan noget, jeg spotter hurtigt hos mennesker, jeg holder af. Jeg har pirket forsigtigt til hende - uden at hun helt har været klar. Igår sparkede jeg til - og opfordrede hende til at NU måtte hun gå til "bossen" og sige hvordan hun har det. Vi drøftede frem og tilbage - hun er medlem af "de pæne pigers klub" og syntes ikke, hun kunne tillade sig ikke at "give det en chance". Men for pokker - der er forskel på den lille tvivl, og så den åbenlyse fejltagelse som æder op nede fra maven.

Imorges da jeg kom, sad hun inde hos bossen - åbenlyst med forgrædte øjne, men med en lille gnist i blikket. Det havde været en god samtale, og der skal NOK blive fundet en løsning. Senere kom hun glad ud til mig mens jeg stod og ordnede nogle sager, "Tak fordi du sparkede til mig"...... En helt anden person end igår.

 Det er dejligt at gøre en forskel - og det koster nogengange så lidt.... ;-)

 

Tags

Arkiv

Relaterede