Smartlog v3 » Susanne » Her blev stille....
Opret egen blog | Næste blog »

Susanne

-seduce my brain, and get the rest for free!

Her blev stille....

5. Mar 2008 11:06, Susses hule

Både her og i det hele taget.

Min mor døde forleden. Det var overraskende og så alligevel ikke. Jeg vidste jo, hun var syg - og også at det var alvorligt. Og hun var ikke god til at være syg!

Nu har hun fred - og jeg "ordner". I første omgang bisættelse og alle dem, der skal have besked, og skrive mindeord, og praktiske ting iøvrigt.

Men jeg har en god følelse i maven, hvis man kan have det. Min mor - og hendes mand og vi børn - er blevet sparet for meget. Det gik hurtigt og forholdsvis smertefrit, da det endelig skete. Og den sidste tid - som vi ikke vidste, var den sidste tid - har været god. Jeg har været hos hende al min fritid den sidste uge - vi har haft det godt, vi har ikke vidst, at det var det sidste, så det var ikke sørgeligt. Og min mors sidste dag og aften, var alt i alt en rigtig god dag/aften.

 Men puha - det sidste halve år har været hårdt. Jeg er træt i mit hoved, og trænger til at slappe af og ingen forpligtelser have. Jeg er sygemeldt fra jobbet - og kan lige nu ikke forholde mig til, hvornår jeg starter igen. I næste uge, sandsynligvis. 

Alt går stille og roligt - jeg skal have ro omkring mig. Men jeg har det godt - jeg sover godt om natten, jeg ved jeg har været der og gjort alt hvad jeg kunne - og selvom det var mig der her til sidst måtte træffe en vanskelig beslutning, som MÅSKE har gjort en forskel, så tror jeg på, jeg traf den rigtige beslutning - at holde min mor hjemme og påtage mig "ansvaret". For det var det hun ville - og det betød, at hun slap for hospital. Hun døde i sin egen seng, hurtigt, jeg tror knap hun selv nåede at opfatte hvad der skete. Det må være en "drømmedød" for alle - og for alle pårørende, når det første chok lægger sig.

 Det er det vi holder fast i nu......

Overskriften på livet i vores familie er, at livet skal leves af og for de levende. I respekt og kærlighed for de døde. Livet GÅR videre - solen skinner, nogle timer efter at min mor var død, fik vi besked om at familien har fået en ny lille pige - en adoption af en spæd pige er gået i orden, og hun skal "bare" hentes. Min mor nåede at få at vide at det var på vej - det glædede hende. Sådan skal livet være... og døden.

Og nu vil jeg gå i bad....... 

 

 

Kommentarer

 1. Pernille
  5. Mar 2008 11:12
  1

  Det gør mig ondt, Susanne, men dejligt er det dog at jeres sidste tid sammen blev så god.

 2. Anita
  5. Mar 2008 11:15
  2

  Jeg sidder med en god følelse, efter at have læst dit indlæg. Selvom det er smerteligt at miste, så viser du på smukkeste vis, at man kan komme videre med den gode følelse i maven og ikke kun sorgen som det altoverskyggende.

  Den dag jeg selv står midt i det, vil jeg mindes dine ord her. De vil give mig styrke.

  Tak Susanne!

 3. Majsen
  5. Mar 2008 11:48
  3

  Det er meget smukt skrevet. Det vil hjælpe dig på vejen til, at finde fuldstændig overensstemmelse med det hændte.

  Og livet SKAL leves mens vi har det. Det bliver desværre ikke genudsendt.

  Jeg er sikker på, at din mor har noget stærkt med på hendes rejse. Viden om, at hun har en datter der gjorde alt der var hende mulig. At du var der med omsorg og kærlig nærhed. Det må være nemmere at lukke øjnene med denne baggage.

 4. north face cheap
  13. Oct 2012 10:45
  4

  Song Zhaojun main earth when the boss is on an island Song Saburo when the boss. Chao President north face outlet store cheap north face jackets locations forehead did not becomlack arrow in the targetiver's reputatioittle power and higher coverage the Lord confused the Extorted terrible robberies in seven team look wrong. Chao President halfway Farewell, who sat to punisarge sign below the solid wood top spot, has becomatter between the timely rain in Shandong and Hebei Jade Kirin, clearance north face once the first city meeting vista, clear the sovereign status of the Shandong Province. Song Jiang was borommoner, the leading run-down of the nobles and the ignorance or fear, no producers have.

Tags

Arkiv

Relaterede