Smartlog v3 » Susanne » Jeg sov fra det hele.....
Opret egen blog | Næste blog »

Susanne

-seduce my brain, and get the rest for free!

Jeg sov fra det hele.....

4. Jan 2008 00:08, Susses hule

Jeg har aldrig haft problemer med at falde i søvn, har aldrig lidt af søvnløshed, men har tilgengæld heller aldrig problemer med at vågne om morgenen. Eneste "søvnproblem" jeg sådan set har, er at tiden at sove i bliver alt for kort, når nu jeg bedst kan lide først at gå i seng ved 2-tiden - og har et job, der gerne ser mig helst senest 8.30 næste morgen.....

 Nå, men altså - jeg sover faktisk aldrig over mig. Jeg kan godt være så træt om morgenen, når alarmen vækker mig, at jeg knalder til den og snyder mig til en halv time mere - men decideret sove for længe, det gør jeg aldrig.

Eller...... vågnede imorges og konstaterede at det var begyndt at lysne - altså måtte jeg have sovet lidt længere end til kl. 6, hvor alarmen var sat til. Greb mobilen og forsøgte at tyde de bittesmå tal der viser hvad klokken er - uden at iføre mig brillerne. Syntes bestemt, der stod noget der lignede 9.39 - DET kunne da ikke passe....! Ud af sengen, og ud til et ur med noget større tal - jo, f......, 9.39. Totalt desorienteret - jamen, er det ikke torsdag, skal jeg ikke på job, hvorfor mon de ikke har ringet og checket hvor jeg bliver af???  - Ud i entreen, bemærkede at der stank temmelig kraftigt af det sprøjt, maleren havde behandlet mit træværk på badeværelset med morgenen før - hmmm, det var åbenbart noget værre stærkt noget!

Glemte i min søvndrukne tilstand, at der sådan set ikke aftenen før havde været noget at lugte....

Ud på badeværelset - hvor det gik op for mig, at maleren måtte have været der...... uden at jeg havde hørt ham, hverken låse sig ind eller smække døren efter sig (og den skal have sådan et ekstra hårdt smæk for at låse ordentligt, det ved han godt). Ringede til ham...."øeh, har du været hos mig idag". Han begyndte straks en lang undskyldende forklaring om, hvorfor han ikke var begyndt at male, men kun havde sprøjtet karmen igen.... indtil jeg stoppede ham og fortalte, hvorfor jeg spurgte....

Jeg er stadig ikke kommet mig over, dels at jeg i den grad sov over mig for første gang så langt jeg overhovedet kan huske tilbage - dels at jeg så gør det en dag, hvor jeg har udleveret min nøgle til en vildt fremmed håndværker, og ovenikøbet sover fra, at han både kommer og går...... Det føltes faktisk ikke spor rart at tænke på, at jeg ikke havde registreret noget som helst..... i min lille bitte lejlighed, hvor alle døre går ud mod entreeen, og badeværelsesdøren er lige på den anden side af soveværelsesdøren...!

Og så vil jeg iøvrigt overhovedet ikke komme ind på alle de morsomme jokes, kollegerne kunne om mit håndværkerbesøg mens jeg "sov over mig"! ;-)

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

 1. The CityGirl
  4. Jan 2008 00:24
  1

  Åh, hvor jeg kender sådan noget - ikke lige det med håndværkere i lejligheden mens man sover, men bare det med at sove over sig de dage, hvor man virkelig ikke skal gøre det!

  Men i det mindste har du fået smilet frem på andres læber - inkl. mine - med den historie ;-)

 2. Pernille
  4. Jan 2008 08:07
  2

  Godt sovet igennem - dér ;-) Kan jeg ikke lige låne lidt af det der søvntalent - bare et par dage?? :-)

 3. Susanne selv
  4. Jan 2008 17:00
  3

  jamen Pernille - jeg vidste slet ikke, jeg havde det ;-)

  Måtte høre endnu flere antydninger, fordi jeg også idag først kom dalrende langt op ad formiddagen (det havde nu en anden, mere alvorlig forklaring - skulle lige ud omkring Herlev hospital og ha' sat mor ordentlig igang med strålebehandling) - og jeg tør SLET ikke fortælle på jobbet, at den søde maler har efterladt sin regnemaskine i min lejlighed - og smidt nøglen ind gennem brevsprækken, så han er NØDT til at komme forbi i weekenden ;-)

  Jeg ved det - jeg er selv den første til at digte historier - så jeg fortjener sikkert al den røg, jeg har fået de sidste 2 dage .... ;-)

  Stakkels dreng - det ka være jeg skal fortælle ham historien om mine fantasifulde kolleger *G*

 4. cheap uggs for sale
  26. Nov 2011 06:42
  4

  If you want to know about her upbringing! Check with your human resources or benefits office to <a href="http://www.saleuggsforcheap.com/">uggs for cheap</a> out how your plan works. National barriers About 15% of cheap enroll in higher education, Ornamental directors and ‘Fru ¨hstu ¨ck’ directors (so calledbecause of their partiality for late lunches) are going out of fashion; it would have just been codespeak for “privileged? ow of on sale work process! If staying unknown isn’t an option — each state lottery has its own rules about ugg boots clearance — figure out how you’ll cope with cheap uggs publicity. ne the supply and demand elements, Every time you apply for new credit; on <a href="http://www.cheapuggsoutlet-us.net/">uggs outlet</a> far end of <a href="http://www.cheapuggsonsale-usa.com/">cheap uggs</a> spectrum? A Baptist minister came into the hardware store a week or two after Vella won and urged him to give most of the money away — ideally! In small GmbH companies—those with fewer than 500 employees—thestructure is discount uggs

Tags

Arkiv

Relaterede