Smartlog v3 » Susanne » Lørdag i forstaden!
Opret egen blog | Næste blog »

Susanne

-seduce my brain, and get the rest for free!

Lørdag i forstaden!

28. Oct 2006 21:38, Susses hule

"Hvordan går det med skriveriet" spurgte min gamle skolekammerat, P. som jeg mødte i den lokale Kvickly, hvor jeg var ude for at købe .... gummistøvler. Meget apropos.....for indkøbet skyldes, at mandag morgen går turen til det svenske sammen med skrivegruppen, udstyret med maskiner, flasker og gummistøvler. 3 dage i en svensk skov, dedikeret skriveri......

Men altså...... han kunne have spurgt til tusindvis af ting - men valgte lige skriveriet...... jeg må have "solgt" mig selv som wannabeforfatter dengang til den gamle klassefest.... det forpligter sgu da!

Nå - men jeg købte gummistøvler og rødvin, og så smuttede jeg hjem til farmand og sorterede papirer og småsludrede og delte et par øl og ordnede papirer og talte lidt om livet og landspolitikken og savnet og forvirringen - iført mine nye gummistøvler *G* (altså kun mig).

Vel hjemme hos mig selv en ganske kort tur på den motionscykel svoger installerede foran mit tv igår.... der står i de medfølgende papirer at man ikke som begynder må gå for hårdt til den, så jeg venter lidt med de "138X45min" og nøjes med små ture. Og så er jeg iøvrigt, typisk for mig - først igang med at lave aftensmad nu! So much for det med de regelmæssige måltider..... ;-)

Iøvrigt nyder jeg timerne med min far - jeg har ikke tilbragt så mange timer sammen med ham, bare ham og mig - siden jeg var barn, tror jeg.

Iøvrigt mener han, jeg skal se at få "lært" at køre bil....... tror jeg vil overveje at tage nogle køretimer, når han sådan nærmest stiller sin bil til fri afbenyttelse.....  

Det er stadig sørgeligt - men jeg synes altså samtidig det er positivt, at jeg får min gamle far "tilbage".......... det nyder jeg bare SÅ meget...!!!!

 

Kommentarer

  1. Margit
    29. Oct 2006 07:28
    1

    Tja, der er noget ved alting. Og fædre er nu ikke det værste man kan ha'. :)

Links til dette indlæg

  1. http://www.google.com/search?hl=da&q=m%C3%A5+man+k%C3%B8r... ( 6. May 2007)

Tags

Arkiv

Relaterede