Smartlog v3 » Susanne » Navlepilleri
Opret egen blog | Næste blog »

Susanne

-seduce my brain, and get the rest for free!

Navlepilleri

25. Nov 2007 22:07, Susses hule

Hele weekenden er blevet brugt på "navlepilleri". Jeg har været på kursus via min fagforening, et af de kurser der handler om selvindsigt og selvudvikling. Dybest set var det jeg lærte, at jeg egentlig ligger bedre på "skalaen" i mit eget liv, end jeg normalt giver mig selv kredit for. Og det er jo ikke den værste lære at drage.

Hvad der ofte slår mig i den slags situationer, er HVOR tæt man egentlig kan vælge at komme på hinanden, 10-15 totalt fremmede mennesker, der måske aldrig ser hinanden igen. Hvor modigt nogen deler ud af sig selv, sine erfaringer, sine oplevelser. For selv at få igen, men også for at give til andre.

Psykisk er jeg lidt træt i hovedet efter 2 tætte dage - men ikke så træt som jeg havde troet. Jeg fik bekræftet nogle ting, og understreget nogle andre. Overvejende fik jeg slået fast, at jeg gerne må være stolt over, hvad jeg selv har opnået - med mig selv!

De 2 weekender jeg nu har brugt her i efteråret på egoistisk selvoptagethed, er langt mere værd end de kontingentkroner, der er røget den anden vej i årets løb. Så jeg har vist kun grund til at være tilfreds med den her weekend.

Som jeg nu vil afslutte med helt ekstraordinært at udføre et stykke lønarbejde fra hjemmeadressen - der er lige et ansættelsesudvalgsmøde i morgen tidlig, så nu vil jeg gå ind og efter bedste evne granske og sortere i en stak ansøgninger fra mennesker, der har lagt billet ind på at blive min nye kollega. Den tillid kræver en ordentlig behandling.....

 

 

Tags

Arkiv

Relaterede