Smartlog v3 » Susanne » Og hvordan går det så på jobbet?
Opret egen blog | Næste blog »

Susanne

-seduce my brain, and get the rest for free!

Og hvordan går det så på jobbet?

22. Nov 2006 13:25, Susses hule

Tjaeh - nu har jeg så efterhånden været fastansat i 3 uger. Forskellen var mærkbar fra dag 1 - arbejdsmæssigt. Hvor jeg i et par måneder passede både min vikarstol og min kommende stol, ved jeg nu, hvor jeg hører til - og kan "blande mig udenom" resten. Det nyder jeg.

Opgavemæssigt er jeg blevet smidt hovedkuls ud i et større arrangement - og det giver en lille bitte smule veer ind imellem. Indtil jeg igår i en henkastet bemærkning fra chefen fik en aha-oplevelse: jeg kan jo bare trække på kollegers ekspertice og assistance - husets indstilling overordnet er jo at alle opgaver i princippet er fælles ansvar...... selvfølgelig, kone!!! Hvorfor f...... tror jeg altid, jeg skal klare alting selv? og være ekspert fra dag 1? - det er der jo ingen der forventer....

Nå, men anyway - udover det, så ser det allerede nu ud til, at der ligger kompetence- og jobudvidelse foran mig. Jeg fik ihvertfald en forsigtig forespørgsel igår om en jobudvidelse, som vil kræve en del af mig - noget helt nyt og noget jeg ikke umiddelbart har prøvet før - men som jeg faktisk gerne vil. Det vil samtidig betyde, at nogle af de mere traditionelle sekretæropgaver i min nuværende stilling vil blive trukket ud igen - og DET har jeg bestemt ikke noget imod. At jeg overhovedet bliver spurgt er et skulderklap, jeg er enormt glad for - ligegyldigt om det bliver til noget eller ej, bare det at jeg er blevet overvejet!

Jeg tror egentlig jeg valgte rigtigt, da jeg sagde ja .....!

 

Tags

Arkiv

Relaterede