Smartlog v3 » Susanne » Om sygdom, misundelse og magtbegær - bl.a.
Opret egen blog | Næste blog »

Susanne

-seduce my brain, and get the rest for free!

Om sygdom, misundelse og magtbegær - bl.a.

6. Nov 2007 07:24, Susses hule

Sidder lige så stille her og forsøger at vågne og forlige mig med tanken om, at om en time sidder jeg i toget på vej til job. Jeg hader at skulle hjemmefra de her mørke morgener.

På forsiden af morgenavisen en historie om, hvordan dødssyge kræftpatienter ligger på gangene på hospitaler i hovedstadsområdet. Min mor er indlagt i øjeblikket. Dog ikke på gangen, men det kunne det jo ligeså godt være.

Til artiklen et billede af en dødssyg lungekræftpatient, der er ved at blive hjulpet i seng af sin datter. Når jeg lige et øjeblik ser bort fra, at jeg ikke bryder mig om at mennesker udstilles på avisforsider på den måde - (omend jeg er sikker på, det er med hendes accept) - så får jeg ondt i maven over, at det måske kan ende med at vær mig og min mor.

Det er godt nok ikke lungekræften, hun er indlagt for - hun fik en blodprop i hjertet i fredags, og venter nu på overførsel til et andet hospital for en ballonudvidelse - men hvis ikke vi havde været heldige at kræften var blevet opdaget ved et tilfælde, og lige præcis sammenfaldende med regeringens nye regler på lungekræftområdet, så kunne det måske om et års tid lige så godt være hende.....

Triste tanker at starte dagen på, ja..... men det har været vilkåret et stykke tid nu, og selv det bliver jo normaltilstand.

Så tankerne er samtidig igang med alt det andet, dagen byder på. Først et personalemøde på jobbet - og passer jeg ikke på, kan det blive endnu et opgør med den smålighed og misundelse, der trives blandt visse af mine kolleger. Igår lod jeg låget ryge og konfronterede direkte tendensen til at få ondt i r.... over andre. Det vinder man ikke popularitetskonkurrencer på.

Senere går turen heldigvis ud i byen for at få arbejdsro - til at arbejde med det vildeste spændende projekt, som får sit foreløbige klimaks på verdensudstillingen i Spanien næste sommer. Gad vide, om ikke jeg burde gå til Spansk for Begyndere?? ;-)

Og iaften til møde i den lille nystartede partiforening, hvor jeg ad mærkværdige omveje og til stor overraskelse for især mig selv, formelt står som formand. Det skal vi vist liiiige have drøftet nærmere iaften, for det var IKKE meningen, da jeg tilbød at hjælpe til med mit organisationstalent i en etableringsfase. Men sådan går det, når magtmennesker møver sig frem, uden at tage hensyn til, om de nu også har formatet. Når virkeligheden så banker på og der skal leveres, tjaeh - så kan man jo altid løbe af pladsen og overlade "lorten" til nogle andre med større ansvarlighed. Og det gjorde han så - den første formand....!

Så idag får hospital være hospital - med mors velsignelse. Hun har det heldigvis fint, trods omstændighederne.

 

 

Tags

Arkiv

Relaterede