Smartlog v3 » Susanne » Så stryg dog det tøj!!!
Opret egen blog | Næste blog »

Susanne

-seduce my brain, and get the rest for free!

Så stryg dog det tøj!!!

23. Nov 2006 11:24, Susses hule

Jeg blev spurgt om jeg ville gå ud i byen og købe et kort der skulle sendes til en firmaforbindelse. Jeg gik ind i den nærmeste boghandel, og kom ud med kort OG en bog - Borgens Dronninger - den overfaldt mig og hev mit dankort op af pungen! Mærkværdig opførsel - det sker HVER gang jeg kommer ind i en boghandel..... at jeg bliver overfaldet af en af bøgerne på hylderne.

Således rystet og chokeret - samt fattigere på mammon og rigere på ord - befandt jeg mig minutter senere igen ved skrivebordet. Så kom jeg i tanker om, at jeg jo IKKE bare kunne rejse hjem i sofaen og begrave mig i bogen - for på stuegulvet lå et bjerg med strygetøj og i køkkenet stod en opvask. Suk..... det gad jeg bare ikke!!!

Nå - men der er jo intet der ikke kan klares med et par klik med musen - så et par timer efter befandt jeg mig istedet i biografmørket - helt muttersalene sammen med alle de andre. Jeg har aldrig været i biografen alene før! Jeg har tit og ofte tænkt at gøre det, men aldrig er det blevet til andet end tanken. For biograf - det er sådan noget man gør sammen med nogen.... og jeg har jo mine faste biograf-fæller, alt efter hvad formålet med bioturen er. Men altså - nu gjorde jeg det alene på vej hjem fra job. Og det er IKKE sidste gang - for pokker da!

Det var jo fedt - helt egoistisk - film efter mit valg - ikke noget "krav" om at være social eller forholde mig til noget. Ingen veninde der ikke kan holde mund og kværner løs under både reklamer og forfilm - og endda også engang imellem under filmen. Ingen der allerede på vej ud begynder at tale - enten om "hvad jeg synes" - eller om noget helt andet - så filmen ikke får lov at tone ud i MIT tempo.

Jeg tog bussen hjem til strygetøjet og opvasken. Heldigvis var det jo så blevet så sent, at det ikke kunne betale sig at lave mad og begynde at stryge - så jeg ringede ud i byen efter føde og tog opvasken i ventetiden - og så ind i sofaen med bogen. Strygetøjet? det ligger stadig på stuegulvet - og jeg er begyndt at overveje hvilken undskyldning jeg skal vælge idag ;-)

Kommentarer

 1. Kattesiden
  23. Nov 2006 19:00
  1

  Min bedre halvdels forslag: Du kan jo altid købe noget nyt. Næh, han mangler aldrig ideer. ;-)

 2. Susanne
  23. Nov 2006 19:04
  2

  Hils halvdelen og sig, at det var dog en fantastisk god ide ;-)

 3. JTH
  24. Nov 2006 20:45
  3

  Strygetøj kan man jo altid bare ordne i morgen... :-)

 4. Kattesiden
  26. Nov 2006 15:28
  4

  Hva' så? Gik du ud og købte noget nyt tøj - eller fik du det strøget.
  ;-)

Tags

Arkiv

Relaterede